Angyali üzeneted hétfőre: 2020.04.27. -Nyugalmas időszak

Szakíts időt a pihenésre, csendesedj el és élvezd az egyedüllétet. Add meg magadnak mindazt a törődést, amelyre szükséged van!

Ez a kártya arra szólít fel, hogy hagyj fel a feszített napirendeddel. Hasznos lenne például, ha sós vízben mártóznál meg, vagy ha lehetőséged engedi, ússz a tengerben, mivel a sós víz jótékony elektromos energia áramlást kelt a testedben A só kivonja szervezetedből az érzelmi és fizikai mérgeket is.
Szerezz be tengeri sót a helyi bioboltban, és öntsd bele illatos olajokkal együtt a fürdővizedbe. Melled és szívcsakrád is merüljön a vízbe, hogy a mérgező érzelmek is távozhassanak.
Égess fehér gyertyát a kádad közelében. Ahogy a táncoló lángot nézed, kívánj valamit. A fehér gyertyafény elmélyíti gondolataidat és érzéseidet, ezért vágyaidra gondolj, és ne a félelmeidre. Engedd, hogy a sós víz elmossa a kétségeidet, amelyek beavatottságodat akadályozzák. Kérd meg az égieket, hogy a gyertya lángjával világosítsák meg elmédben a hitet és a pozitív gondolkodást. Élvezd az ellazulás idejét és bízzál abban, hogy imáid meghallgatásra találnak, és választ kapsz kérdéseidre.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!

Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!