Minden csillagjegy más és más és ebben a kavalkádban minden csillagjegynek van olyan erénye, amit érdemes megtanulnunk tőlük. Ezt beszéljük át mind a 12 csillagjegy kapcsán. Most megnézzük, miért is fantasztikusak a BIKA horoszkóp szülöttei és mi mindent tudunk tőlük átvenni.

A bikák első pillantásra talán nem tűnnek barátságos népségnek, de ez nincs így. Óriási szívük van, amit nem félnek kimutatni és használni. A bikáktól simán tanulhatod az őszinte szeretetet, amelyet ők nagyon is jól át tudnak adni. Szeretik a testkontaktust, fontos nekik az ölelés, fontos nekik, hogy mindenféle manír nélkül kimutathassák, ha valaki nagyon fontos a számukra.

Tanuld meg tőlük továbbá azt a tudásszomjat, amely őket előre vezeti egy-egy úton. Szeretik képezni magukat, végtelenül komolyan vesznek mindent, amit ők maguk is el akarnak érni és ezért mindent meg is tesznek.

Óriási az igazságérzetük, amit nem mindig tudnak jól kontrollálni – ami a szívükön, a szájukon, de ha még csendben is sikerül maradniuk, az arcuk, a mimikájuk mindent elárul. Nagyon nehezen hazudnak és elemi erővel támadnak, ha valami sérelem érte őket. 

Összességében a szeretetet, a lelkesedést és az igazságérzetet tanulhatod meg tőlük. 

Bouvet

fotó:  Hans Eiskonen Unsplash