2020. április: Az újjászületés időszaka

A március 24-i újhold energiái elindították az újjászületés folyamatát életünkben.

Szeretem a 24-es számot, mely a szerelmet, a pénzt, a kreativitást szimbolizálja egyben.

A kialakult helyzet viszont azt kéri tőlünk, hogy értékeljük át, ezek milyen minőségben vannak jelen az életünkben. Lehetőséget kaptunk, hogy legyen időnk átgondolni, valóban boldogok vagyunk-e kapcsolatainkban, szívesen végezzük-e feladatainkat, és vajon szárnyalnak-e kreatív energiáink.

Az együtt töltött idő szeretteinkkel sokkal közelebb hozhat bennünket egymáshoz, ha hajlandóak vagyunk elengedni az egymásnak okozott sérelmeket. Van időnk beszélgetni, beengedni a másikat lelkünk legmélyebb bugyraiba. Megindíthatunk egy rendkívül mély gyógyulást, melynek következménye egy sokkal békésebb, harmonikusabb élet lehet.

Ugyanakkor, ha valaki elzárja a múlt fájdalmait, ha tovább dédelgeti a sérelmeit, az inkább konfliktust generál családtagjaival. Ott méginkább kiéleződnek a konfliktusok.

Ahogy hosszabbodnak a nappalok, és több a fény az életünkben, lelkünk is egyre inkább kivirágzik. Az eddigi tehetetlenséget tetterő válthatja fel, és a búskomorságot az öröm. Tele lehetünk ötletekkel, melyek megvalósításra várnak. Mintha élet költözne minden sejtünkbe. Mindez csupán akkor következik be, ha hajlandóságot mutatunk a változásra, és másképp reagálunk a dolgokra, mint eddig.

Itt az ideje annak, hogy szárnyaljon a lelkünk. Ez az időszak arra késztet, hogy terveket szőjünk, és új irányt adjunk életünknek. Gondoljuk át, ha ott maradunk, ahol eddig voltunk, annak a jövőnkre nézve milyen következményei lehetnek. Ha mást szeretnénk, másként kell cselekednünk. Lehetetlen, hogy más eredmények szülessenek, ha egyhelyben állunk.

Legyünk őszinték magunkkal, valljuk be, mely területeken kell változásokat eszközölnünk. Leginkább azon kell elgondolkodnunk, mennyire kielégítő lelkileg a párkapcsolatunk és a karrierünk.

Globálisan olyan energiák mozognak, melyek gyógyulásra késztetik nőiséget, a férfiasságot. Kreativításunk feléled, az intuitív energiák megerősödnek.

Fáj valami? Keresd meg az okát, miért kínzod magad. Állandóan bántanak? Idézd fel, mi volt az az élmény, ami elvette a hited! Ami miatt azt érzed, nem vagy méltó a boldogságra. Ha megvan, bocsáss meg a másiknak, és magadnak is, hogy oly sokáig éltél ebben a szenvedésben. Így tudod felszabadítani magad.

Ebben a gyors energiában nagy iramban lehet megszabadulni a félelmektől, csak figyelj oda a tested és lelked jelzéseire. És ami még nehezebb, cselekedj ezek szerint. Hidd el, a megváltás nem érkezik kívülről. Senki más nem tud megszabadítani a karmától, a félelmektől, fájdalmaktól, mint te saját magad.

Érezheted, hogy a felemelkedés felgyorsul. Tovább emelkedik a föld rezgésszintje, ez az egyén életében is óriási változásokat hozhat. Akiben ott a bűntudat a múlt miatt, vagy nem lép tovább, nem változtat azon, ami őt visszahúzza, olyan fordulatokra számíthat, ami észhez téríti. Ezek lehetnek nagyon kemények, pont azért, hogy ne tudjanak elmenni mellette.

Ha valamit megértesz, elengedsz, az fél siker. A felszabadulás akkor történik meg, ha beépíted mindennapjaidba azt, amit megértettél. Tehát a cselekvés a tied. A tudás mit sem ér, ha nem ülteted át a fizikai világba. Az kevés, ha tudod, hogy meg kellene bocsátani, de nem teszed meg. Kevés, ha tudod, tisztulni kellene, de nem törekszel rá. Az kevés, ha tudod, ki kellene lépned egy mérgező kapcsolatból, de nem teszed meg.

Hidd el, míg ott a múlt energiája, nincs hely az újnak. Egy edénybe is hiába próbálsz több vizet önteni, túlcsordul. Ha lefeded, kidurran.

Itt a nagytakarítás ideje. Tisztítani testünket, lelkünket, környezetünket. Ne sajnáld elengedni, ami már nem visz előrébb. Nemsokára hálatelt szívvel tekintesz majd vissza erre az időszakra, amikor megváltál a felesleges dolgoktól.

Engedd, hogy ez az ébredés időszaka legyen. Nyílj meg a fénynek, és engedd, hogy átvegye a félelmek helyét. Használd ezt az időt annak tisztázására, mire vágyik a lelked. De ne feledd el megtenni a fizikai létben hozzá szükséges lépéseket!

Kellemes újjászületést, teremtést, és jó egészséget kívánok!
Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!

Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!