Megtörte a csendet: házasságáról vallott Gundel Takács Gábor

Ez a titok?

28 éve él párjával, Ágotával boldog házasságban Gundel Takács Gábor, ám kapcsolatukról szinte soha nem beszél. A tévés most mégis kivételt tett, elmesélte, hogy mi szerinte a hosszú és jó kapcsolatok titka.

Gundi szerint nem szabad a párunkat a saját dolgainkkal magunk alá gyűrni, és összességében őszintének kell lenni. Ha valaki nem tartja magát ezekhez, könnyedén tönkremehet a legbiztosabb lábakon álló viszony is.

“Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia. Hanem hagyni kell néha, ha fáradt, ha rossz napja van, akkor a vita helyett és a saját igazság helyett meg kell ölelni, vagy vinni neki egy pohár pezsgőt” – mondta a hosszú házasság titkáról Gundel Takács Gábor a Spektrum Home csatornán látható Tesztbeszéd című műsorban.

“Ki kell fejezni az érzéseinket. A lényeg, hogy nem kell minden szituációban meccselni vagy rivalizálni.

Pontosabban nem kell mindig magunk alá gyűrni a másikat, mivel ha ez sikerülne, vége lenne a kapcsolatnak. Másrészről pedig őszintének kell lenni, és én ehhez tartom is magam, abszolút őszintének kell lenni” – vallotta be a műsorvezető, aki tudja, kivételes esetekben el lehet ettől tekinteni.

A műsorvezető azt is elmondta, házasságában minden a legnagyobb rendben van, ennyi idő elteltével is. – “Nem félek attól, hogy a magánéletemben elbukhatnék, biztos vagyok magamban és a feleségemben is” – fejtette ki magabiztosan Gundel Takács Gábor.

(blikk)